Ik probeer ongewisheden uit te beelden, dingen die we met woorden moeilijk kunnen uitdrukken maar die wel kunnen "meelopen" in ons bewustzijn.

U kunt  meerdere keren naar de beelden moeten kijken eer ze u iets gaan zeggen. Ze "pakken" u waarschijnlijk niet direct. Maar na een tijdje zijn ze er, en kunt u eraan gehecht raken.

Sinds zo’n 40 jaar maak ik beelden. Aanvankelijk sporadisch, naast mijn studies en werk als bedrijfspsycholoog, en nu, sinds Coronatijd, veelvuldig.

Hout is nu het materiaal waarmee ik het meeste werk. De keuze voor hout was aanvankelijk niet weloverwogen; het hadden ook andere materialen kunnen worden.

Geboren: 1955

Opleiding als beeldenmaker: autodidact

Bij sommige beelden staat aangegeven: niet te koop. Dat betekent alleen dat de originelen niet te koop zijn. Het vervaardigen van replica's, al dan niet opgeschaald, eventueel in andere materialen, behoort tot te mogelijkheden.

Voorlopig verkoop ik m'n beelden niet via een webwinkel, maar alleen via persoonlijke overdracht. Ik overweeg de productie van replica's in hout (3D gefreesd) of in kunststof (3D print). Deze replica's kunnen wel online gaan worden verkocht.

Als u geinteresseerd bent, kunt u bij me langskomen in mijn werkplaats en kantoor (Elzent 46, 5422az Gemert, graag tevoren afspreken, 06 53 54 53 17). Een bezoek verplicht u tot niets.

Ik kan ook bij u langskomen en met u kijken hoe een beeld of enkele beelden het beste in uw omgeving geplaatst kunnen worden. In dat geval reken ik € 2,50 per kilometer (= reiskosten plus dervingstijd, alleen de heenreis wordt in rekening gebracht). 

Als u tot een aankoop besluit, dan krijgt u van mij het betreffende beeld, een factuur en een eigendomsbewijs. Betaling vooraf, of ter plaatse via bankapp of Paypal. Alle prijzen op mijn pagina's zijn inclusief BTW.